Mijn langverwachte verhalen!
Door: Rianne
Blijf op de hoogte en volg Rianne
21 Juli 2006 | Spanje, Salou
sorrysorrysorry!!
Jullie hebben even moeten wachten, maar dan heb je wel wat te vertellen!!
Het harde werken is zeker wel begonnen nu en aangezien mijn huisgenootje vertrekt en er wéér een nieuwe voor in de plaats komt hebben we allemaal een paar hotels extra bijgekregen!! Of dat al niet genoeg is met al die jongeren!!!!!
Gelukkig nog niet al te vage problemen gehad, maar ze bellen je soms echt op voor de kleinste problemen!! En wel op je vrije dag,haha!!
Wat ik allemaal heb gedaan is helaas niet zo spectaculair! Ik ben 2 weken geleden met mijn collega´s naar Port Aventura geweest, super leuk pretpark en we konden overal zo in!!Zeker een gezellig avondje uit met de collega´s!!
Die week ging het ook supergoed met de verkoop en de mensen waren super vriendelijk,dus had het best relaxed!!
Maar zo zie je maar weer, iedere week is anders en ik heb echt een week from hell meegemaakt!! ( beetje overdreven natuurlijk)
Ik was geteisterd door keelontsteking waardoor ik haast niet meer kon praten,maar toch mijn transfers en welkomstbijeenkomsten moest doen!! Dat was erg zwaar!! En omdat ik maar door bleef werken werd ik pas echt goed ziek en erg moe,maar gelukkig was er mijn dagje vrij weer!En heb ik dus de hele dag in bed gelegen met een dosis medicijnen, waardoor ik me gelukkig weer een heel stuk beter voel!!
Mijn huisgenootje Caroline was dinsdag jarig en dat hebben gezellig gevierd aan het strand met wat flessen wijn, en ja hoor! Daar kwam ook weer een einde aan, want we mochten van de politie geen drank op het strand, maar we kwamen er gelukkig vanaf met een waarschuwing! Maar het was evengoed een geslaagde avond!
Het is hier nu echt om te koken,maar zoals ik het hoor van jullie kant, kan ik beter hier zitten dan in Nederland!! Het is ´s middags echt te warm om aan het strand te liggen want je zweet je echt kapot!!En dan zit ik weer helemaal onder het zand,haha!Dus ik ben helaas nog niet zo bruin!
En verder.....alleen maar gewerkt!!haha, echt te erg!! Maar ik probeer volgende week toch echt weer wat meer leukere dingen te gaan doen, want dat heb ik echt nodig om hier te overleven!!
Maar niet getreurd, mijn lieve moeder komt in augustus al!! Dus heb ik tenminste iets om naar uit te kijken!!
Ik hoop de volgende keer wat meer en leuker nieuws te vertellen!!
-xxx- Rianne
Jullie hebben even moeten wachten, maar dan heb je wel wat te vertellen!!
Ik hoop de volgende keer wat meer en leuker nieuws te vertellen!!
-xxx- Rianne
21 Juli 2006 - 20:09
Ellen:
Ha meisje!
Ik had al van Kelly gehoord ja, dat je ziek was. Echt vervelend dat je er gewoon mee hebt moeten doorwerken, maar gelukkig gaat het nu al weer een stuk beter.
Ja inderdaad hier is het ook echt te warm, wat je ook doet het zweet breekt je uit. Maar we moeten niet zo klagen, want als het zou regen zou helemaal erg zijn, toch??
Ik hoop voor je dat je volgende week de tijd hebt om weer leuke dingen te gaan doen. Want alleen maar werken is ook niet goed! Veel succes weer met alles en we bellen snel weer!!
Dikke kus Ellen -
21 Juli 2006 - 20:20
David:
Hey Rian!!!!
This geweldig dat je het onzettend naar je zin hebt! Jammer van je keel maar goed tegenvallers zijn er altijd wel. Wij tom en ik zijn inmiddels weer in nl en hebben een geweldige vakantie achter de rug. Echt een keer aan te raden kroatië.
Nou nog veel plezier daar en tot mails!!!
x david
21 Juli 2006 - 20:35
Vero & Liek:
Lieve ri,
pffff zwaar leventje heb je, zo te horen. Volgens mij beseffen wij helemaal niet hoe goed en hoe relaxt wij het hebben.
Wel balen zeg, dat je ziek bent geweest. och germ.....beetje de hele dag in bedje liggen op je precious vrije dagje....ik kan me iets leukers indenken!!!!
En dan al die rebelse jongeren die je op je dak krijgt....
Maar zo te horen komt het wel goed met je in Salou.
Vero en ik hebben het in ieder geval nog ontzettend goed naar ons zinnetje....WE WILLEN NOG LANG NIET NAAR HUIS!!!!!
We volgen je weblog in ieder geval goed dus we blijven goed up to date.
Veel plezier nog, veel succes.....
dikke kus,
Vero en Liek -
22 Juli 2006 - 17:02
Tim En Tom:
Hey we zijn nu in luxemburg lekker te zonnen. Echt leuk hier...vandaag naar het circuit geweest. hebben ons goed vermaakt. we gaan nu lekker een terrasje pakken. Heel veel plezier daar xXx -
24 Juli 2006 - 10:55
Anouk:
heey rianne!
fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt!! ik gelukkig ook bij de vvv..!wel balen zeg van die keelontsteking!!
zie je luus trouwens ook wel es??
nou werkze nog en veel plezier nog!!
er komt snel weer een kaartje!!
lief anouk -
24 Juli 2006 - 18:12
Saske:
Dolores!! Fijn dat het ondanks je "zieke dagen" goed met je gaat.. Het is hier ook te warm.. Fijn he al die leeftijdsgenoten die in Salou op vakantie komen.. Meisje geniet van de mooie en leuke ervaringen die je op doet!! Tot lees en horens.. Doei -
27 Juli 2006 - 12:37
Kelly:
Heey rian!
Gelukkig dat het weer beter met je gaat! Leuk dat je moeder op bezoek komt!Weer een bekend iemand. Wat gezellig verjaardag vieren op het strand. Ben je al opstap geweest? Nog geen leuke spaanse jongen tegen het lijf gelopen?
Bedankt nog voor je smsje!Ik heb een super leuke vakantie gehad.Mallorca is erg mooi! Alleen jammer dat in ons plaatsje 90% duits was. Dus ik heb geen leuke jongen aan de haak geslagen,haha. Het was in mallorca ook te warm! Op het strand was het niet om uit te houden. Het was om 11 uur savonds nog 33 graden! Ik heb natuurlijk weer wat gekocht en je raad het al...OORBELLEN, slippers en hele mooie goude schoentjes met een touwtje wat je om je enkel moet knopen.
Weet je al als je met je verjaardag vrij kunt krijgen? Heb je een fijn werkrooster? Hoeveel uur maak je ongeveer per week?
Ik mis je! en hopelijk tot snel. Miss dat ik nog in de herfstvakantie kom. Heel veel plezier!
Kusjes je nichtje Kelly
Groetjes van de rest! -
28 Juli 2006 - 18:24
Lenie:
ha rianne ben weer terug van vakantie ben goed uit gerust het was er ook erg warm maar bij jouw ook zo te lezen de drukte zal nog wel een paar weekjes duren en dan komt julli man kunnen julli lekker bij kletsen ik heb nog 3 dagen vrij hoop dat de hitte dan een beetje minder is en dan erweer tegen aan voor een jaar trouwens waar blijft de beloofde foto ik ga weer stoppen veel gr en tot schrijfs lenie -
03 Augustus 2006 - 16:12
Kelly:
Heey nichtje!
Alles goed? Heb je nog leuke kroegentochten gehad? Het is hier echt rot weer! Ik hoop dat het volgende week beter wordt.Ik ga morgen tapas eten en bijkletsen met Marieke! Als het lekker is dan gaan we daar ook eten als jij terug bent van deze lange werk- vakantie!
Hoe was barcelona? Wat heb je allemaal gedaan dit keer? Kleren of schoenen gekocht? Hebben ze daar ook al de winterkleding?
Veel plezier nog en tot 9 sep. he! Ik heb er super zin in.
Kusjes Kelly -
12 Augustus 2006 - 10:07
Ilse:
Hey Rianne!
Het is een beetje aan de late kant maar eindelijk is het zo ver en heb ik je site bezocht! Wel leuk al die verhalen zeg! Zo te lezen heb je het erg naar je zin! Super zeg! Ik had van je moeder ook al wat verhalen gehoord, maar ik ben echt blij dat het nu allemaal zo meevalt! Heel veel plezier nog!
-x- Ilse