De oudjes zijn in aantocht!!
Door: Rianne
Blijf op de hoogte en volg Rianne
08 Augustus 2006 | Spanje, Salou
Hola Guapos!!
Het gaat helemaal uitstekend hier!!
Het weertje is super lekker nu, ideaal om te bakken op het strand!
En nu zijn er ook iedere avond zomerfeesten op de boulevard,dus ik verveel me niet!!
Met Erik, mijn huisgenoot is het super gezellig!! We hebben het appartementje nog leuker ingericht,dus voel me nóg meer thuis!
Ik had me voorgenomen om leuke dingen te gaan doen en dat is er ook van gekomen!! Ik ben donderdag samen met Luus naar Barcelona geweest om gezellig met Maris te gaan eten en bij te kletsen!! Dus dat was zeker een geslaagd dagje en ben ook nog een beetje aan winkelen toegekomen! Helaas niet veel gekocht aangezien de uitverkoop bijna was afgelopen,maar.....er hangt wel al een mooie wintercollectie!! Dus ik heb me zeker voorgenomen om flink inkopen te doen voordat ik terug naar huis ga!
En zaterdag ben ik dan maar eens gaan stappen met Luciënne!!!ERG GEZELLIG, en dan gaat het toch vrij snel met de drank,haha!! Het enigste nadeel was dat ik de volgende dag weer moest werken!!Reisleiding is zo zwaar haha, want die volgende avond hadden we weer kroegentocht!! En die was ook zeker geslaagd, mijn collega Erik zorgt altijd voor de nodige entertainment zodat al die jongeren flink meefeesten en ze op het einde van de kroegentocht al behoorlijk zat zijn!!!
De tijd gaat erg snel hier, want het hoogseizoen is al bijna ten einde!! Dus dat houdt in dat de jongeren plaatsmaken voor de iets oudere generatie!! Dus de kroegentochten zullen niet zo lang meer duren en in plaats daarvan moeten we misschien maar bingo-avonden gaan organiseren,haha!!
tot nu toe is het allemaal reuze meegevallen met de jongeren, weinig problemen gehad!! Had me er echt op ingesteld dat ik ´s nachts zou worden opgebeld omdat ze uit hun appartement zijn gezet,maar gelukkig niet gebeurd!!! Ik moet wel zeggen dat de meerderheid vrij dom waren,ze komen echt met de raarste vragen aanzetten of luisteren gewoon totaal niet en achteraf vragen ze dan wat ik gezegd heb!?!?
Kortom, alles gaat nog steeds zijn gangetje hier!! Donderdag komt mijn eerste bezoek aan,yeah!!Dus even mijn appartmentje weer proper maken ( zoals ze dat zeggen op zijn belgisch)! Ben behoorlijk geintegreerd door mijn belgische collega´s!! Dus mam,je hoeft niet te poetsen bij mij thuis!!
Ik zal snel weer wat van me laten horen!!
Hoop dat het goed gaat met iedereen!! En dank je wel voor al jullie leuke berichtjes!! Erg leuk om te lezen!!
Adiós guapos!!
Het gaat helemaal uitstekend hier!!
Het weertje is super lekker nu, ideaal om te bakken op het strand!
Ik zal snel weer wat van me laten horen!!
Adiós guapos!!
08 Augustus 2006 - 19:18
Kelly:
Heey rian,
Als ik in september kom wil ik echt niet naar bingoavonden hoor,haha. Jij moet met me opstap!Ik heb er super zin! En vooral als de wintercollectie er is. Ik heb nog geen winterkleren gekocht dus dan kunnen we samen inkoopjes gaan doen. Ik geef tante mia het "cadeautje mee"...stelt niet veel voor hoor.
Ik bel je snel weer!
Kusjes kelly -
09 Augustus 2006 - 10:51
Luus:
Heej meisje.. het was echt super gezellig he zaterdag.. moeten we echt snel over doen haha!!
Geniet van je bezoek, want voor je het weet zijn ze weer weg!!
Tot snel liefs kusjes Luus, je stadsgenootje ihihi -
09 Augustus 2006 - 13:46
Lenie:
hee rian nog een nachtje jen jouw mam is er geniet er samen maar lekker van heel veel plezier samen gr lenie -
09 Augustus 2006 - 17:12
Sandra:
Heeeeeey Rianne,
Eindelijk de tijd om al je verhalen eens te lezen! Het klinkt allemaal suuuper gaaf daar! Tante mia vertelde me al verschillende dingen op zaterdag in de winkel. Fijn dat je het nu zo goed naar je zin hebt... en maak dr nog een hele gave tijd van!! En natuurlijk veel plezier samen straks als jullie mam gearriveerd is!!
Groetjes Sandra -
09 Augustus 2006 - 21:04
(Tante) Roos:
Ha Rianne, nu wil ik ook eens reageren. Ik lees je verhalen trouw: je hebt al heel wat avonturen meegemaakt! Ik hoop dat het je binnenkort lukt wat foto\'s te plaatsen!
Je weet wsch. dat Joëlle gisteren al teruggekomen is uit Australië? Zij heeft ook heel wat spannende dingen beleefd, natuurlijk. Ze komt morgen naar huis voor een lang weekend; kunnen we foto\'s en filmpjes zien!!!
Hoe lang blijf jij ook alweer in Salou? Ik wens je nog heel veel succes met alles en leuke dagen met je moeder samen!
Heel veel groetjes, ook van (oom) Ton. Hoie!!!!! -
10 Augustus 2006 - 12:00
Mariska:
HEy rianne het was gezellig he vorige week donderdag !!
hopelijk zie ik je 20 augustus in salou !! Op luciennes verjaardag.
Hopelijk tot dan
Veel liefs X mariska -
10 Augustus 2006 - 16:52
David:
Hey!
Nou rian geniet die laatste dagen met die jongeren maar een beetje. Beter die kroegen tochten dan saaie bingoavonden! veel plezier met jullie mam! Maak er wat leuks van!
x David -
10 Augustus 2006 - 21:09
Ellen:
Ha Rian!
Je kunt in ieder geval wel zeggen dat je een gevarieerd leventje hebt daar, van opstap gaan tot bingoavonden, wat wil je nog meer, hihi!
Ik ben vandaag naar Roermond geweest met Kelly, dat is eens een keer wat anders als steeds naar Eindhoven. Je moet wat als ov niet geldig is..Ik ben echt blij als volgende week ov weer geldig is dan kan ik me tenminste weer echt uitleven en flink inkopen doen voor de winter in de grote steden. Jaja want de wintercollectie moet ook weer aangevuld worden! Ik heb vandaag twee truitjes gekocht met lange mouwen en een riem. Dus heb me nog netjes gedragen, toch? Zeker omdat ik deze keer geen tas heb gekocht:)
Nou rian héél véél plezier met je moeder de aankomende dagen! En we bellen snel weer!!
liefs en een dikke knuffel van mij! -
11 Augustus 2006 - 09:56
Esther!:
Heey rian! fijn om te horen dat het goed met je gaat en dat daar ook alles goed gaat!.. Hier gaat ook nog alles goed maar moet eerlijk zeggen dat ik het echt heb gehad met stagelopen en dat ik me veheug op de vakantie! maar die komt ook dichterbij!! JEEUUJ! hahah veel succes daar nog! en we zien elkaar snel weer! Liefs Es -
13 Augustus 2006 - 23:52
Ronnie:
He zusje, geniet maar van mama. En als ze zich verveelt kan ze altijd nog een beetje poetsen! Ga maar naar een stripclub dat zal ze wel leuk vinden, haha.
Tot horens, Cheers Ron -
15 Augustus 2006 - 15:09
0lenie:
hee rianne laat julli mam nog maar eventjes daar het is hier sit weer en harstikke druk in de winkel altijd als ze er niet is grapje geniet samen nog maar lekker de laatste dagen en stuur de zon maar met julli mam mee gr lenie -
15 Augustus 2006 - 17:43
Wieteke:
Hee Rianne!Wat leeuk dat je mama er nou is!En heb je het al druk met de bingo avonden of zijn er toch nog een paar jongeren?Ik ben benieuwd!Maarja dan heb je ook geen last meer van zeurende jeugd!!Ik vermaak me nog steeds prima op mijn stage!!Het weer in Nederland is alleen een beetje vervelend maarja dat zijn we onderhand wel gewend!Veel plezier nog en genier ervan!Liefs wieteke -
19 Augustus 2006 - 16:19
Ha Rian,:
Alles goed? Het is hier echt rot weer. Mijn bruine tintje van mallorca is helemaal weg. Dus je bent verplicht om een keer met me naar het strand te gaan,haha. Het is hier al 3weken bewolkt en regenachtig...het lijkt wel herfst! Dinsdag moet ik weer naar school. Vorige week heb ik voor de eerste keer stage gelopen, wat best meegevallen is. Maandag en woensdag moet ik weer!Waar ik dan minder zin in heb. Ik heb namelijk nog niet echt gebruik kunnen maken van OV.Ik ben gisteren wel naar Rotterdam geweest, maar heb niets kunnen kopen.Ik spaar mijn centjes voor Barcelona,haha.
Super veel succes nog! Geniet van het mooie weer.
Liefs x Kelly -
21 Augustus 2006 - 17:49
Lilian:
heey rian!
ik hoop dat je het leuk hebt in spanje! ik had een lekkere vakantie gehad! ik ben ook al naar school gegaan!ik heb een leuke meneer! ik heb ook al veel gedaan op school dit is mijn tweede week al! het is heel gezellig op school! ik hoop dat je dat daar ook heb! leuk he toen je moeder langs kwam! 26 augustus komen we bij jou moeder langs nog voor haar verjaardag! ik vind het jammer dat ik jou dan niet kan zien! ik hoop dat je nog lekker weer heb want, bij ons is het geen lekker weer alleen maar regen!maar ik moe gaan anders word het te lang!
dikke knuffel& kus van je nichje lilian!!!
mis je!! nog veel plezier!!!!!!!