Het zonnetje blijft altijd schijnen!
Door: Rianne
Blijf op de hoogte en volg Rianne
05 Juli 2006 | Spanje, Salou
Buenas Noches!
Ik heb het overleefd!! Ik ben nu dus eindelijk zelfstandig begonnen, maar voordat het zover was heb ik echt KUT dagen gehad! Alles moet snelsnel af voordat de gasten komen, je bent moe en ik had spanningen voor mijn eerste transfergesprek. Ik wist op een gegeven moment niet meer waar ik mee bezig was en op kantoor was ook geen aangename sfeer. Dank je wel Anouk en Michelle! Jullie kaart kwam net op tijd en heeft me goede steun gegeven,haha!! Maar....nogmaals ik heb het overleefd en het gaat weer hartstikke prima met me! Het hoort er nu eenmaal en daar ben ik me bewust van!!
En dan morgen.....MIJN EERSTE DAGJE VRIJ!!haha, ik heb nog nooit zo uitgekeken naar een donderdag! Iedereen heeft het wel mooi dat ik niet te bruin moet worden, IK HEB NOG NIET EENS KUNNEN ZONNEN,hahahaha!!! Maar daar komt morgen lekker verandering in!Ik ga de hele dag naar het strand en ik vertik het om die strandstoel uit te komen! ( heb ik me voorgenomen)
Mijn hotel-pakket is wel relaxed! Ik heb allemaal appartementen complexen en dus veel jongeren en die komen niet zo klagen als bij mijn andere collega´s. Daarentegen is het wel moeilijk om ze naar mijn welkomstbijeenkomsten te krijgen, met als tegenslag dat ze geen excursies gaan boeken enz. Waar ik dus wel eventjes in moet komen is het verkoop aspect!! In andere bestemmingen gaat het meer om service geven, maar hier gaat het voornamelijk om de omzet die je maakt. Dus.. vele technieken gaan verzinnen zodat die jongeren onze kroegentochten en vip-kaarten gaan kopen! (Hier krijgen we namelijk veel commissie over). Best wel moeilijk hoor, maar dit was pas mijn eerste transfer! Dus ik heb nog even om te oefenen!
Jammer genoeg heb ik geen excursie meer meegedaan, maar misschien dat ik vrijdag middag even een boottochtje ga maken met mijn huisgenootje! Het klikt echt super goed, gezellige gesprekken en zijn vandaag tussen de middag ook even gaan shoppen in tarragona met als gevolg: 2 leuke rokken en een truitje! En dat ik 2 uurtjes, haha!!
Jammer genoeg gaat ze over 2 weken alweer weg, ze vindt het gebied niet fijn en door alles wat er is voorgevallen op kantoor voordat ik kwam heeft ze besloten om te gaan want ze is hier niet gelukkig. Dus misschien krijg ik een nieuwe huisgenoot of ik heb mijn appartementje voor mij alleen straks! Ik hou jullie op de hoogte!!
Zo, ik ga nog even verder winkelen maar dan in Salou! ( voor de duidelijkheid: heb mijn loon vandaag binnen gekregen,haha)! En dan morgen EINDELIJK uitslapen!!!
Ik heb een aantal foto´s geplaatst!! En eerlijk waar, heb nog steeds geen foto van mijn sexy apenpakje! Ik laat jullie nog even hunkeren,haha!!
Voor diegene die al op vakantie gaan, heel veel plezier!! Geniet ervan!!
Kus Rianne
Voor diegene die al op vakantie gaan, heel veel plezier!! Geniet ervan!!
Kus Rianne
05 Juli 2006 - 19:21
Ben Ik Weer!:
Ik had julie beloofd foto´s erop te zetten, maar om een vage reden heb ik de foto´s wel op mijn usb-stick gekregen maar kan ik ze niet op de site krijgen!! Hans-lieve broer van me! Kun jij me helpen,haha?
06 Juli 2006 - 19:25
Mam En Pap:
Hallo Meisje.
Wat heb je toch al veel meegemaakt en gezien.Ik hoop dat je een leuke dag hebt in Barcelona met Mariska en Luus.Ik bel je binnenkort wel weer.Zondag gaan wij naar de lion king,wij hebben ook een klein beetje ontspanning nodig.
Je moet blij zijn dat je niet bij ons bent.
De verbouwing zijn ze druk mee en nu ook nog in de bakkerij.Overdag op Staat en s s'avonds in de bakkerij bezig.Maandag breken ze de koeling eruit.Ik ga winkelen lijkt mij beter dan thuis zijn.
Ik amuseer me wel.Jij ook geniet van je vrije tijd en niet te veel bakken in de zon.Maar de foto's dat is toch wat Hans belt je wel of sms .doeiiii
Dikke kus xxxx mam
06 Juli 2006 - 19:52
Heey rian,
En bruin geworden? Ik hoop dat je van je vrije dag hebt genoten...lekker uitgeslapen? Heb je airco op je kamer.
Heel veel succes nog!
Werk ze
Kusjes je nichtje Kelly -
06 Juli 2006 - 20:14
Trees:
hallo rianne
bedankt voor de leuke kaart. ik moet helaas toegeven dat ik heel slecht voor jou hondje heb kunnen zorgen. hij is namelijk nooit thuis als ik bij jullie kom.
Ik hoorde van je moeder dat ze de verhuizing verzet hebben totdat jij thuis komt en zodoende ook mee kunt helpen. ze dachten natuurlijk na die vakantie kan ze wel even helpen. Grapje. !!!
Rianne wij gaan maandag de 10 juli op vakantie richting jou toe. het is te ver weg om jou op te zoeken. ik zal wel aan jou denken.
Heel veel succes en werk ze in salou. dit gaat jou zoals gewoonlijk ook weer lukken.
Ik bel je wel vanuit italie.
groetjes Trees -
06 Juli 2006 - 20:15
Trees:
hallo rianne
Ik bel je wel vanuit italie.
groetjes Trees -
08 Juli 2006 - 13:40
Uit Zeeland..:
Haii Rianne!!
bedankt voor je kaartje!! Echt leuk om te lezen en was ook erg verbaasd!! jammer dat we niet meer gebeld hebben.. Kwam er maar niet van.. Sorry! Hoop dat je lekker gaat genieten in spanje en veel ervaringen op doet!!tot wanneer blijf je daar trouwens? Enne ik wil zeker wel langskomen ohh!! Effe kijken wanneer hoe enzo..!Heb eind augustus nog een weekje vrij van me werk.. dus wie weet? Maar ik bel je nog wel keer dan! En hou vanaf nu je weblog wel effe in de gaten!! :) haha Meisie, geniet ervan van je vrije tijd enne succes met alles!!
Kusjes Sandra -
09 Juli 2006 - 12:00
Ellen:
Ha Rian,
Ik hoop dat je van je vrije dag hebt kunnen genieten. En dat je lekker van het zonnetje het genoten.
Het is misschien een schrale troost maar je bent niet de enige die hard moet werken, ik ben ook druk met mijn vakantiewerk en met mijn oppaskindjes. Dus voor mij blijft er ook weinig tijd over om in de zon te zitten. Maar het was trouwens ook wel un beetje te warm om volop in de zon te gaan zitten bakken.
Ik heb trouwens nog leuke schoenen gekocht, onze schoenen in het groen, te erg he haha!! Maar voor de rest heb ik me ingehouden, een paar truitjes, 2 kettingen, een rok... En ik heb mijn haren geknipt en geverfd. Ik mag het zelf eigenlijk niet zeggen, maar het is echt mooi geworden. Echt un heel stuk korter en met veel lagen waardoor mijn haren nu flink krullen. En héél véél blonde plukken.
Heel veel succes nog!!
Veel liefs ellen
12 Juli 2006 - 11:04
Anouk:
hey meis!!
leuk dat je mijn kaartje op het geschikte moment hebt gekregen...!!! fijn om te horen dat je het zo fijn hebt daaro... en heb je al contact met luus en maris gehad?? ik heb der nog best wel veel contact mee gelukkig!!
nou ik zal binnekort weer snel een kaartje naar je sturen..!!
geniet van je vrije dagje..!!
veel liefs x anouk -
12 Juli 2006 - 19:09
Heey Rian,
Alles goed?Ik hoorde van je moeder dat het steeds drukker wordt. En dat het verkopen je al goed lukt.Ik kan niet meer wachten tot woensdag!>MALLORCA!Het is hier heel warm!Ik heb vandaag bij diyou gezwommen en ben super verkleurd!
Ik denk dat het voor ellen en mij heel erg moeilijk gaat worden om nog deze zomer te komen.Ik kom eind juli pas terug en ellen heeft 17 aug. een proefwerk. Super jammer natuurlijk!
Ik bel je heel snel eens! Ik vind het wel leuk om zo af en toe met je te kletsen op msn!
Heel veel plezier en succes! Geniet van je vrije dagen en is de sangria daar lekker,haha?
Kusjes je nichtje Kelly -
14 Juli 2006 - 11:36
Mariska:
Hey rianne
hier even de snelle groetjs van mij.
Is het daar in salou ook zo heet ? hier is het over de 40 graden gwn ahaha te heet. Maar zie je snel
En wens je veel plezier in salou en geniet ervan.
veel liefs x Mariska -
16 Juli 2006 - 13:03
Ellen:
Heey rian!
Gaat het allemaal nog goed daar? Ik vond het fijn om je ff gesproken te hebben. Ik heb verder ook niet echt veel nieuws te melden..Maar nu weet je in ieder geval wel weer dat ik aan je denk! Ik hoop snel weer wat van je te horen!! En wanneer komen die foto's nou??
Succes met alles en tot de volgende keer maar weer!
Liefs en een dikke kus vanXXX Ellen -
18 Juli 2006 - 16:44
Heey nichtje!
Wat vervelend dat je ziek bent! Je hebt ook hard moeten werken de laaste week.Ik ben helemaal klaar om op vakantie te gaan. Mijn koffer is gepakt. 18,5 kilo,haha.Ik hoop dat we 6 dagen lekker weer hebben en dat ik bruin terug kom,haha. Ben jij al lekker bruin?
Heel veel succes nog! en beterschap. Ik kan niet meer smsen maar als ik terug ben dan bel ik je! Kunnen we bijkletsen over onze vakantieavondturen,haha. of ja voor jou je werkverhalen.
Veel plezier, xxx kelly