Genieten blijft het woord!
Door: Rianne
Blijf op de hoogte en volg Rianne
13 Februari 2008 | Nieuw Zeeland, Auckland
Hey Iedereen!!
In de eerste plaats, ontzettend bedankt voor de lieve reacties!Het zal wel allemaal wat onwerkelijk zijn geweest voor jullie allemaal.Maar gelukkig gaat alles nu weer zijn gangetje en genieten we weer volop. Dat is wel iets wat ik heb geleerd van het ongeluk!
Na een dagje Queenstown zijn we weer met dezelfde buschauffeur Jugs naar Milford Sounds gereden. Vanaf dit punt waren we ook weer met meerdere backpackers via het reguliere programma. Dat was in het begin wel even wennen om niet meer alleen met je groep te zitten, maar aan de andere kant ook weer erg gezellig. Het was een lange tocht naar de Milford Sounds, maar het was zeer de moeite waard. Zo ontzettend mooie natuur met overal kleinen watervalletjes. Ik had dit keer ook het gevoel dat ik in Lord of the Rings zat,haha! Heel veel plaatsjes herkende ik terug in de film.
Onderweg er naartoe hebben we veel foto-stops gemaakt en iedere keer werden we achtervolgd door een bus vol chinezen. Jaja, het zal weer eens niet zo zijn. Eenmaal in de Milford Sounds hebben we een boottocht gemaakt door de fiorden!Dat was echt een hoogtepunt op die dag. Natuurlijk zat die hele chinese bus ook op de boot, waardoor het net leek of dat ik in China zat.
's Avonds kwamen we dan eindelijk aan in Tuatapere, een erg leuk, klein plaatsje waar we verbleven. Er was die avond een farm-show, maar ik was zo moe dat ik helaas niet ben gegaan. Achteraf heb ik er spijt van, want je mocht dus je eigen schaap scheren! Dus dat houd ik voor de volgende keer wel tegoed,haha.
De volgende dag zijn we doorgereden naar Invercargill, waar wij met de boot naar Steward Island zijn gegaan. Leuk dachten we; een ferrytochtje. Nou, echt nooit meer!!De zee was zo ruig, dat we gewoon echt misselijk werden op de boot. Helaas kon Sandra het niet droog houden en zag ze echt lijkbleek! Ik daarentegen bleef maar in mezelf zingen en naar de horizon kijken. Achteraf hebben we wel gelachen na dit avontuur,haha. Steward Island is dus een klein eilandje in het zuiden van Nieuw-Zeeland. Een erg klein en ongerept eilandje. Dus we hebben daar genoten van de rust en mooie wandelingen gemaakt door de bossen, op zoek naar een kiwi-vogel. Na vele malen Kiwi te hebben geroepen, was hij toch niet komen opdagen. Op het hele eiland is er maar een klein supermarktje. ( de grootte van de Schlecker in Nederweert). En een fish & Chips shop, waar we heerlijke verse mosselen en vis hebben gegeten, HEERLIJK!
De volgende morgen moesten we helaas alweer terug met de ferry, maar dit keer hadden we pillen tegen de misselijkheid. En gelukkig heeft dat erg geholpen! We zijn daarna doorgereden naar Dunedin, en onderweg zijn we gestopt bij een plaatsje waar we ontzettend veel wilde dolfijnen hebben zien zwemmen!! 2 jongens zijn het water ingeweest en konden dus letterlijk gratis met de dolfijnen zwemmen. Echt heel mooi om te zien! Eenmaal in Dunedin zijn we naar de 'Speight's brouwerij' geweest!jaja, gratis bier proeven! Nou weet ik dat er nu een paar mensen raar opkijken, omdat ik niet echt een bier-mens ben. Maar...ik heb hier dus echt bier leren drinken,hahaha!! Die avond zijn we met zijn allen in het hostel gebleven.
En toen....de volgende morgen was het tijd voor de CHOCOLADEFABRIEK!! jaja, echt leuk en gratis chocolade!
Gisteren zijn we terug gekomen in Queenstown waar we tot vrijdag blijven.
Gisterenavond zijn we met zijn allen opstap geweest, en dat was echt een topavond! We hadden nog 4 vouchers waarmee we 2 bier voor de prijs van 1 kregen. Dus Rianne weer aan de bier!!!Kortom, beetje aangeschoten en een erg vrolijke avond was het resultaat. Vanavond is het weer stapavond met een vriend van mij die hier woont. Hij verzorgd een kroegentocht, dus moeten we ook weer mee. Ben benieuwd wat de avond zal brengen!
Vanaf vrijdag vertrekken we naar Geraldine voor 1 nacht en dan zaterdag door naar Christchurch, waar we ook nog even feest gaan vieren voordat we dinsdag doorreizen naar Napier.
Heel veel liefs van Rianne
Gisteren zijn we terug gekomen in Queenstown waar we tot vrijdag blijven.
Heel veel liefs van Rianne
13 Februari 2008 - 05:50
Sandra:
Hooi iedereen,
Even een aanvulling op dit berichtje.. Het woord aangeschoten kan beter veranderd worden in zat!! Haha was wel erg grappig om Rianne zat te zien hoor.. super vrolijk!! Ben benieuwd wat deze avond ons weer brengt!!Ik pas wel op d'r hoor.. ;) ik blijf off course altijd nuchter!! hmm hmm.. Maar we genieten in ieder geval weer enorm!!
Groetjes daar!!
Liefs San -
13 Februari 2008 - 10:46
Mariska:
Hey rianne,
Ten eerste dankjewel voor je ecard en je smsje!! Ik werd natuurlijk wakker met een glimlach toen ik dat las.
maar wat een avonturen heb je weer meer gemaakt zeg. En al de mooie dingen die je weer hebt gezien. Gewoon weg geweldig.
Blijf genieten en blijf foto;s maken. Maar dat je zat bent geweest ahaha moet ook een keertje gebeuren toch;)
Herriner je nog wel alles:P:P
Ik wens jouw verder een hele mooie en fijne bruiloft toe!
Feliciteer ron en trudy ook maar van mij! En geniet er met volle teugen van. En ik wens je ook een hele fijn tijd met jouw papa en mama en hans. EN ja rianne ik heb ze iets meegeven voor jouw. Iets uit London eigenlijk allebei! Dus je hebt een beetje een london souvenier.
Ahah Liefs (K) mariska -
13 Februari 2008 - 21:50
Roos:
hoi Rianne, wat goed dat je zo snel weer "aan de gang" kon gaan na dat ongeluk. er is ook zoveel te doen en te zien in n. zeeland dat het zonde zou zijn geweest als je bij de pakken was gaan neerzitten...
dan wens ik je nu alvast een fijn weerzien met je ouders en met Hans toe en natuurlijk een supergezellige bruiloft volgende week!!!
groetjes!
Roos en Ton -
16 Februari 2008 - 12:43
Leny:
het feesten kan maar niet op als je nog maar kunt wennen in nederweert trouwens nu zal het wel een beetje minder worden want je ouders zijn onderweg grapje rianne geniet van de weken dat ze bij je zijn en een hele fijne bruiloft ik had er graag bij geweest maar jammer heb nog steeds geen staatsloterij gewonnen gr aan de rest van de fam hoor hoe wel hoe de bruiloft is geweest -
18 Februari 2008 - 16:48
Kelly:
Lieve Rianne,
Heel veel plezier met je ouders en Hans. Ik vind het echt jammer dat er niet bij kan zijn. Hadden we samen de dansvloer onveilig kunnen maken,haha. Drink maar een extra wijntje op mij....maar niet zat worden he.
Je bent echt weer volop aan het genieten en aan het feesten. Leuk om te lezen. Super mooie fotos op Sandra haar site.
Wens Ron en Trudy een super mooie bruiloft! Zeg dat Hans veel moet filmen dan kan ik 9 maart al alles zien,haha.Kan niet wachten! Ben alleen al benieuwd om jullie weer eens te zien. Fotos is toch anders. Hoop niet dat jij nog flimpjes krijgt te zien van ons met carnaval,hahaha.Moet er bij zeggen toen waren we wel nog allemaal nuchter.
Trouwens Hans heeft maar een kleinigheidje bij.Stelt niet veel voor!
Een mooie en vooral gezellige bruiloft toegewenst!
Kusjes Kelly
20 Februari 2008 - 17:41
Ellen:
Lieve Rian,
Na een heftig verhaal, lees ik nu gelukkig dat je weer volop kunt genieten! Nogmaals wil ik je zeggen dat ik het knap van je vindt hoe snel je de draad weer hebt opgepakt. Als ik dit zo lees kan ik niet wachten op het moment waarop we weer een meidenavondje hebben met wijn, wijn en wijn..:)
Heel veel plezier met je familie en de bruiloft en we spreken elkaar snel!!
Liefs en een dikke kus, Ellen
21 Februari 2008 - 18:55
Leny :
rianne ik wil je een hele fijne dag toewensen zaterdag ook julli pap man en hans en de rest van de fam en zeker niet te zat gr aan julli pap en mam -
26 Februari 2008 - 20:48
Leny:
hee rianne kijk iedere dag als er geen nieuws staat op je site van de bruiloft ben erg beniewd hoe ron en trudy er uit zagen hoe is het met pap en mam en hans doe ze de groeten hier is alles nog okee ik wens julli een hele fijne samen gr leny -
27 Februari 2008 - 07:20
José:
Hoi Rianne,
Goed om te horen dat het weer goed met je gaat. Fijne bruiloft gehad. Ben heel benieuwd naar de Foto's. Doe pap, mam, Hans, Ron en Trudy de groetjes en tot een volgende keer.
groetjes José -
02 Maart 2008 - 05:34
Rianne:
Hey iedereen!! Drukdruk geweest met mijn ouders,haha!Ik ben nu in Auckland,dus ik zal er snel wat opzetten over de bruiloft!!
Veel groetjes! -
04 Maart 2008 - 03:28
Nic:
Hi Rianne,
i am talking to you on the phone as well as looking at the photos. i hope your trip around the north island.
lots of love from me