Ik begin al te bruin te worden!!
Door: Rianne
Blijf op de hoogte en volg Rianne
01 Juli 2006 | Spanje, Salou
Nou, ik heb weer veel meegemaakt!! Dat krijg je zo in de eerste weken als alles nieuw is!!
Naast mijn gebruikelijke saaie bezoekuren, ben ik gisteren op JEEPSAFARI geweest!!! Dat was zooo ontzettend leuk en mooi! Ik mocht natuurlijk weer gratis mee en zelfs de lunch en de dvd kreeg ik gratis, dus ik zou zeggen wordt Reisleidster!!!
Nee maar, ontzettend leuke engelse en nederlandse gidsen of wat ze ook waren. In het begin was het erg stoffig, ben geloof ik nog nooit zooo vies geweest na terugkomst! Het binnenland van Spanje is erg mooi met al die bergen en hebben dan ook veel kleine dorpjes gezien en voor de rest veel zand,haha!!Hoe hoger we gingen, hoe warmer de temperatuur. Gelukkig hadden ze daar ook wat op gevonden; namelijk waterpistolen!!Echt een kinderspel, elkaar natspuiten vanuit de jeeps maar zo ontzettend leuk en die verkoeling had je wel nodig!!
En vandaag ben ik dan eindelijk in mijn apen-pakje ( zo noemen we dat hier) naar de luchthaven van Barcelona geweest om de gasten af te halen! Ik vond het echt superleuk, moest alleen wel om 3.00 opstaan! Ben benieuwd hoe lang ik het leuk ga vinden na 2 keer in de week luchthavendienst te hebben. Het fijne van luchthaven is dan wel dat ik nu de hele dag vij ben omdat ik er al 7 uur op heb zitten en je gewoon erg moe bent na zo´n vroege vlucht!!
Oh, en ik heb ook nog gesprekken gehad met diverse excursiepartners van Neckermann! Erg leuk, ook hier krijg ik een pasje voor Port Aventura, waar ik gratis de hele periode het park in mag en 3 vrienden de helft korting!! Bij een andere leuke nederlandse vrouw mag ik ook gratis de boottochten meemaken en zijn mijn familie en vrienden ook altijd welkom!!Dus Ellen en Kelly, als jullie komen stuur ik jullie op jeepsafari!! En we gaan een gezellige boottocht maken en het pretpark verkennen!! Zo, heb ik jullie al lekker gemaakt?
Verder is er hier niet zo heel veel gebeurd! Zondag hebben we onze eerste kroegentocht, heb ik ook al zin in want alle reisleiders van ons team gaan ook me!En ik verheug me op dinsdag, dan mag ik eindelijk zelfstandig beginnen met opnieuw luchthavendienst en dan donderdag!! Mijn eerste vrije dag lekker uitslapen en dan richting Barcelona met Luus en Maris!! Meiden, ik heb er ook al zin in!!
See ya later!
Rianne
See ya later!
Rianne
01 Juli 2006 - 14:17
Ellen:
Heey Rian!
Jaja ik moet zeggen dat het idd al begint te prikkelen als ik dat allemaal zo lees! Kelly en ik zijn nog druk bezig met het zoeken en vergelijken van welke vlucht het gaat worden, maar we komen er aan. Dat is zeker!!
En hoe voelde je je de eerste dag in je mooie werkpakje? Je hebt een voordeel; bij ac hadden we ook altijd zo'n leuk en charmant pakje aan:)
En idd als je zo vroeg moet beginnen, heb je de hele dag nog voor je om leuke dingen te doen. En volgens mij ben je ook lekker aant genieten. En gelijk heb je, neem het er maar fijn van!
Nou meisje nog heel veel plezier en je hoort snel weer van me!!!
Dikke kus xxxxx Ellen
02 Juli 2006 - 09:55
Je Nichtje Sanne:
Hee Rianneke
Hoeist het daar ik geloof dat jij het wel leuk daar hebt. Ik vertrek maandag op kamp we hebben het thema op de boerderij kei gaaf en daarna gaan we op vakantie en dat zitten we een stuk dichterbij bij jou. Nog veel plezier en wordt niet te bruin:P
groetjes -xxx-xxx-
Sanne
en de rest ook natuurlijk -
02 Juli 2006 - 14:54
Kelly:
Waah Jeepsafari. En of je me lekker hebt gemaakt,haha. Ik kan nu al helemaal niet meer wachten.
Hier gaat alles goed! We hebben lekker weer...btje te warm. Ik heb eindelijk vakantie.Ik kan er volgende week nog niet echt van genieten omdat ik moet oefenen voor een dansoptreden in de stad>HELP! Het liefst zou ik naar scheveningen gaan!
Heel veel plezier! Wanneer komt die foto in je apen-pakje er op te staan? Je probeert eronder uit te komen he.
Kusjes kelly -
03 Juli 2006 - 15:14
David:
Hey Rian!!
Leuk dat je het daar ontzettend naar je zin hebt! Geniet er maar lekker van! Zeker van je vrije dagen onderneem maar lekker veel leuke dingen zodat als je thuis bent je er veel van kan laten zien!! Laat ons spanje maar op een manier zien die we niet kennen!!
Wij vertrekken morgenavond naar kroatië. Nou meid veel succes en tot laters!!
Groetjes David -
03 Juli 2006 - 21:13
Lenie:
hee rianne zo te lezen heb je het goed naar je zin daar in salou het is hier nou ook bloedheet wel lekker maar dan moet je niets hoeven te doen ik wacht nog steeds op de foto in je mooie pakje laat maar eens komen zal je best goed staan met zo een figuur geniet ervan het is zo weer voorbij ik ga zaterdag op vakantie naar koratie maar wel niet zolang als jij maar ja echt vakantie is het voor jouw ook niet maar je doet er wel veel ervaring mee op ik ga stoppen over drie weken volg ik jouw site weer ben beniewd wat je allemaal te vertellen hebt dan nou heel veel groetjes van mij geniet ervanlenie -
04 Juli 2006 - 14:51
Hans:
Heey Rian
Nou wat heb je het alweer goed daar. hier is het niet uit te houden 32gr behalve in mijn kamer dan ha Airco. Waar is inderdaad die foto van jou in je apen pakje stuur eens op. maar nog veel plezier daar en niet te veel zonnen anders ben je daadelijk nog bruiner als mij en dat is niet te bedoeling. doeiiiii
Hans Kessels -
05 Juli 2006 - 07:58
Wieteke:
Heee rian!
Gellukig dat je het zo naar je zin hebt in Salou!en vandaag naar Barcelona met Luus en Maris..Dat is altijd gezellig!!Nou zal de jeugd er wel allemaal aankomen..dan zijn de bezoekuurtjes in ieder geval niet meer zo saai!
Heel veel sucses ermee!!En geniet er maar van!
Liefs wieteke