Tijd om te vertrekken!
Door: Rianne
Blijf op de hoogte en volg Rianne
17 Mei 2006 | Australië, Sydney
Dit is het dan, mijn laatste dag is aangebroken!Over 4 uur vertrekt mijn vliegtuig terug naar Amsterdam, het is zo ontzettend snel gegaan!
Even nog snel een update vanuit Sydney!
Sydney is een ontzettende leuke stad met veeel hoge gebouwen en het is er altijd levendig,van 's morgens tot 's avonds.Ook hier weer heeeeel veeeel aziaten,haha!
Stacey had het weekend vrij,dus hebben we die twee dagen goed benut!Zaterdag zijn we het centrum ingegaan, waar ik natuurlijk de harbour bridge & het beroemde Opera House heb gezien!In het weekend is daar ook een markt,dus heb ik veel leuke cadeautjes voor iedereen kunnen kopen.(En voor mezelf natuurlijk ook)! Het was gelukkig mooi weer,dus zijn we die dag ook nog met de Ferry naar een andere stad gevaren ( ben de naam vergeten)! Hier hebben we ook weer rondgelopen, gewinkeld en lekker van de zon genoten! Toen we weer terug gingen met de ferry, ging de zon onder!Dus ik heb echt mooie foto's kunnen maken van de stad en van de zonsondergang!'s Avonds heeft Stacey me meegenomen naar een Thais restaurant,dat was echt lekker aangezien ik nog nooit Thais had gehad!
Zondag hebben we onze picknick-tas gevuld en zijn we naar de Blue Mountains gereden en heb ik de beroemde Three Sisters gezien!( Dit is een gigantische rots-formatie). Erg mooi, alleen ik vond het jammer dat het daar zo ontzettend toeristisch is dat mensen hun rotzooi maar gewoon in de natuur gooien!maar ja, dat mocht de pret niet drukken. voordat we doorreden naar de volgende bestemming, zijn we gezellig gaan picknicken!Zeker een unieke ervaring! Van hieruit zijn we d.m.v een treintje en een gondel de vallei in gegaan. En ineens loop je in een mooi regenwoud!Zeker de moeite waard!!
Maandag en dinsdag moest Stacey weer werken, dus ben ik zelf met de trein het centrum in gegaan! jaja, helemaal in mijn eentje!Maandag had ik met Jono afgesproken, hij werkt in de stad en heeft me meegenomen naar een sjiek restaurant om te lunchen en heeft me nog erg veel over Sydney verteld!Erg leuk, maar moest er wel aan wennen om als een prinses behandeld te worden,haha!! Voor diegene die niet weten wie Jono is, hij is de broer van Fiona. Fiona heeft toen ik klein was bij ons gewoond.
Verder heb ik nog mijn australische Dollars uitgegeven en genoten van mijn laatste daagjes! Gelukkig is het hier beter weer dan in Nieuw-Zeeland!Sorry Ron, hier schijnt nog steeds de zon!
Nou, ik heb mijn koffer gepakt en ik ben er klaar voor om te gaan!Ik zou zeggen, tot donderdag en ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie leuke berichtjes!!
Veel liefs van Rianne
Even nog snel een update vanuit Sydney!
Veel liefs van Rianne