Weekje Auckland! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Rianne Kessels - WaarBenJij.nu Weekje Auckland! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Rianne Kessels - WaarBenJij.nu

Weekje Auckland!

Blijf op de hoogte en volg Rianne

12 Mei 2006 | Australië, Sydney

Hallo iedereen!!
Ik heb gisteren het regenachtige Nieuw-Zeeland verlaten en ben veilig en wel aangekomen in het warmere sydney! Ik verblijf nu mijn laatste week bij Stacey!Ze heeft een heel gezellig appartementje buiten het centrum van Sydney. Het is even heel vreemd om de overstap te maken van Nieuw-Zeeland naar Australie, en al helemaal voor 6 dagen!Het is in een keer veel vlakker,haha!

Mijn laatste week in Auckland was echt super leuk!Dus nogmaals dank je wel Ron & Trudy!!Ik heb toch nog erg veel gezien in die 7 dagen!Ik ben het centrum van Auckland in geweest en heb eindelijk wat leuke spulletjes kunnen kopen, man wat hebben ze daar leuke souveniers!!Ik had nog veel meer kunnen kopen,haha!
In het centrum heb je de SkyTower, deze toren is nog hoger dan de Eifeltoren. (Om even een indruk te geven hoe hoog deze toren is). Hier heeft Trudy me zaterdagavond mee naartoe genomen! Echt gaaf om vanaf deze hoogte de hele stad te zien met al die lichtjes!We hebben ons erg geamuseerd en we hebben veel spectaculaire foto's gemaakt!jaja,die maak je niet zomaar!Daar hadden Trudy en ik een bepaalde techniek voor,haha!

In het weekend was het gelukkig mooi weer, dus ben ik met Ron naar het strand geweest!Je vergeet al vrij snel dat het strand erg dichtbij is in Auckland.Daar hebben we heerlijk gewandeld, helaas niet gezwommen-->Dat was toch iets te koud!

Maandag waren we naar Waitakere Rangers Regional Park geweest, dit is voor mij een erg groot natuurgebied!Je hebt namelijk nog veel grotere natuurgebieden hier, dit was een soort bushbush met veel groen! Dit park ligt in het westen van Auckland.
Hier hebben we een wandeling gemaakt, echt super mooi en heb ook hier mijn eerste Kauri boom gezien! ( dit zijn gigantische bomen)
Dit natuurgebied loopt helemaal door tot het strand, deze stranden zijn weer heel anders dan het oosten!Deze stranden zijn heel ruig met veel woeste golfen!We zijn naar Piha gereden, hier komen erg veel surfers naartoe!Jammer genoeg niet toen wij er waren,haha!In ieder geval, de waitakere Rangers is echt geweldig. De rust en de natuur en daar hoef je maar een half uurtje voor te rijden vanuit Auckland!

En als laatste zijn we nog naar Auckland Museum geweest,ook dit was erg leuk!Erg groot museum waar je vanalles te weten komt over de maori's, over het ontstaan van Nieuw-Zeeland en nog veeeel meer!
In het museum hebben ze ook de maori Experience, hierin gaven de maori's een optreden waarin ze hun dans en zang ten gehoren brachten!Erg leuk om te zien!
Oh en voordat ik het vergeet ben ik ook nog naar Kelly Tarlton's geweest, hier kom je alles te weten over de onderwaterwereld!Erg leuk, heb namelijk Nemo en zijn vader gezien,haha!

Kortom, ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad bij Ron & Trudy!Dus ik ben jaloers op hun!!haha,dank je wel voor alles lieverds!Ik heb me ontzettend welkom gevoeld bij jullie,zo erg zelfs dat ik niet naar huis wil!Dus bedankt,haha!Zijn mam en pap heel blij mee!

Ik ga het voor nu hierbij laten!Ik ga nog flink genieten van Sydney,want voor ik het weet ben ik thuis!Dus nog even veel foto's maken en dan zie ik jullie volgende week alweer! Pff, dat gaat snel!

ByeBye,

Liefs ~Rianne~

• 15 Mei 2006 - 08:52

Mia:

Hallo Rianne .

Wat heb je in korte tijd toch veel gezien,jammer dat het weer wat minder was.Nu nog de laatste dagen bij Stacey je andere verre zus.In sydney was het wel mooi weer he.Daar heb je de mooiste plekken ook al gezien.Nog 2 dagen geniet er van en dan zie ik je donderdag morgen om 6 uur smorgens dat is vroeg,Rianne nog een fijne en prettige vlucht naar Nederland.
    XXXX mam en pap

• 15 Mei 2006 - 13:35

Tom:

Hey rian,

Hoe is het daar in sidney? je wilt niet naar huis! Alsof je nog niet lang genoeg weg bent geweest;) haha. Goede vlucht naar Nederland en mischien wel tot vrijdag! bij de verjaardag!

X Tom

• 16 Mei 2006 - 17:42

Kelly:

Heej nicht!

Wat heb jij daar een vette tijd zeg.Dan doet het weer er ook niet toe...tog? Wij hebben dan wel lekker weer gehad maar ik heb er niet echt van kunnen genieten omdat ik steeds tot laat op school zit.Ik ben echt jaloers,haha!
    Ik hoop dat je dit bericht nog leest.Geniet nog van je laatste dag en een goede RUSTIGE vlucht! Ik hoop dat je dit keer niet langs een paar stinkende mannen zit,haha.
    Met mijn verjaardag word het slecht weer. Trouwens zaterdag gaan we met zijn alle (jij, Diyou,Wieteke,Ellen,Marleeen ik) uiteten bij de griek...als je wilt! Maar het word vast super gezellig. Kun je ons gelijk alles vertellen want ik ben zo benieuwd.
    En ik wil foto's zien...heel veel!

Kusjes Kelly