Het gaat weer bijna gebeuren!
Door: Rianne
Blijf op de hoogte en volg Rianne
30 Mei 2006 | Nederland, Nederweert
Reis deel 2:
Ik heb eindelijk wat te horen gekregen van Thomas Cook!!
Zoals jullie weten vertrek ik op zondag 11 Juni voor de opleiding naar Mallorca!!Heb er nu al zin in,haha!Hier verblijf ik in een tweepersoonskamer en het eten wordt allemaal geregeld, dus dat is wel fijn! En dan moet ik de volgende morgen om 9.00 uur beginnen met de opleiding. Hier leer ik o.a een stuk administratief gedeelte, of dat ik dat al niet genoeg op school heb gehad de afgelopen maanden,haha!!Ook leer ik meer over het dagelijkse leven van een reisleider en krijg ik waardevolle tips over de omgang met de gasten en hoe ik moet omgaan met klachten enz enz enz!
Mijn hoofdje zal het nog zwaar krijgen met al die informatie en die warmte!! En dan krijg ik ook nog eens mijn fantastische uniform: donkerblauw met een sjaaltje en zwarte schoentjes!
Na de opleiding vlieg ik naar mijn bestemming ( jaja, dat blijft nog steeds een verrassing)! Waar ik ontzettend blij mee ben is dat ik maar liefst 40 kg mag meenemen, thank god!!
Kortom, heb er nu wel ontzettende zin in gekregen! Helaas moet ik wel nog anderhalve week wachten! Het is wel leuk om zoveel vrijetijd te hebben, maar dat heeft nu wel lang genoeg geduurt voor mij!
Ik ben er al klaar voor!
Veel groetjes Rianne
Ik heb eindelijk wat te horen gekregen van Thomas Cook!!
Ik ben er al klaar voor!
Veel groetjes Rianne
30 Mei 2006 - 21:13
Kelly:
He nichtje,
Wat leuk dat je eindelijk bericht hebt gekregen! Dat werd tijd he...weet je eindelijk wat je 11juni te wachten staat. Nu alleen nog afwachten waar je stage moet gaan lopen. Ik hoop natuurlijk Mallorca...zou wel gezellig zijn.
Je moet in Mallorca heel veel berichtjes achter laten op je weblog + welk weer het is en wat de weersverwachtingen zijn,haha. Want mijn doel van vakantie is bruin worden,haha.
Heel veel succes met je opleiding. Goed opletten! En die uniform zal je vast prachtig staan,haha.
veel plezier en succes! Dit zal weer een super leuke ervaring worden!
Ik wens je alvast heel
Kusjes Kelly
30 Mei 2006 - 21:22
Ben Ik Weer:
Die weblog van jou heeft kuren!
De helft van mijn tekst staat er niet op en het laatste gedeelte staat door elkaar! Laat Hans er maar eens naar kijken,haha. Of onze computer doet raar.
Nou doeidoei xxx -
30 Mei 2006 - 21:40
Roos:
nog maar net terug uit het land van de Ozzies en van de Kiwi's en dan alweer naar Mallorca... ik wil wel met je ruilen!ik vind het ook knap dat je dat allemaal durft, zo in je eentje... ik blijf je verhalen volgen! veel groeten!!! -
06 Juni 2006 - 17:10
Lilian:
heey nicht!
een leuke site mett veel tekst em met veel leuke foto's
doei -
10 Juni 2006 - 17:51
Lenie:
hee rianne ik wens je een goeie reis en heel veel succes met je stage ik volg je belevenissen op je site gr leen