Belevenissen Wellington!
Blijf op de hoogte en volg Rianne
05 Mei 2006 | Nieuw Zeeland, Auckland
Daar ben ik weer!
Ik heb echt een leuke paar dagen gehad in Wellington met Anna! We hebben erg veel gelachen en het was zeker een ervaring om het studentenleven te ontdekken!
Anna heeft een leuk flatje, met leuke mede-bewoners! Het fijne is dat ze midden in de stad woont, dus de winkels zijn lekker dichtbij! Ook heeft ze me meegenomen naar haar universiteit, ik was dus ook weer even een student! Haar universiteit is erg groot ,een mooi oud gebouw, maar had geen flauw idee waar ik was,haha! Ik heb stiekem een lezing met haar bijgewoond, dat was erg lache want ze hadden het ineens over Nederland ( de Efteling)!!ECht heel toevallig!
Wellington is best een mooie stad, het is daar namelijk heel heuvelachtig!Dus dat geeft een mooi uitzicht zowel overdag als in het donker.
We hebben voornamelijk rustig aan gedaan, aangezien we allebei erg moe waren van het kamp. Anna en ik zijn ook voor de gein naar de dierentuin van Wellington geweest, erg gezellig!Het enige jammere was dat het weer kouder en natter begint te worden hier, dus de meeste dieren lieten zich niet echt zien!Maar....ik heb wel een echte kangaroo gezien en op een gigantische kiwi-vogel gezeten(nepperd)!!
De laatste avond hadden we afgesproken met een paar vrienden die we hebben leren kennen van het kamp!Ik heb kennis gemaakt met echte nieuw-zeelandse worstjes en L&P --> een erg lekker nieuw-zeelandse drankje! En 's avonds heeft Anna me mee opstap genomen met nog andere vrienden van haar!Ik moet je zeggen, het is erg fijn dat ze binnen niet mogen roken!!Dus je kleren en haren stinken niet naar de rook!Yeah,ik heb dus een topavond gehad!
Gisteren ben ik terug gevlogen naar Auckland, ik vond het niet leuk om afscheid te nemen van Anna! Maar ik moest haar wel weer verder laten studeren, aangezien ze niet veel lessen heeft gevolgd omdat ik er was,haha!Het is zo fijn om te zien hoe gastvrij iedereen voor je is, ook al kennen ze je helemaal niet!Ik heb me dus erg welkom gevoeld daar!
Ik ga dadelijk met Ron naar een markt in Auckland en gaan we verder de stad verkennen!Ik zou zeggen, geniet van het heerlijke weer in Nederland!!Dan ga ik genieten van de regen,haha!!
Tot laters, liefs Rianne
ps. ik zal zo spoedig mogelijk nog wat foto's erop zetten!Ik kan maar 10 gratis foto's plaatsen en dan moet ik betalen,dus ik moet even kijken hoe dat allemaal werkt!Ik doe in ieder geval m'n best!
Tot laters, liefs Rianne
05 Mei 2006 - 20:26
Lenie:
he rianne wat fijn dat je het zo goed naar je zin hebt als we je nog maar terug kennen als je weer in nederweert bent het is hier nou echt zomer lekker zweten in de winkel geniet nog maar lekker n paar weekjes ze zijn zo om doe ron en trudie de groetjes en tot over 14 dagen ben wel beniewd naar al jou belevenisen -
05 Mei 2006 - 20:38
Tom:
Hey rianne,
Het gaat goed daar zo te horen. beetje stiekem bij lessen gaan zitten, opstap gaan! Hier is het afgelopen week ook lekker weer geweest. Lekker terras gezeten met een biertje! Maak er wat van en tot over 2 weken.
06 Mei 2006 - 13:51
Wieteke:
Heeey Rian!
Zoo je hebt al heel wat mee gemaakt zo te lezen!!Het klinkt erg leuk allemaal!Disney en Parijs waren ook echt heel erg leuk!!!Ik heb me prima vermaakt!Veeel plezier nog want voordat je het weet is het alweer voorbij! -
06 Mei 2006 - 17:58
Hans:
Heey Rianne
hoe gaat ie daar, je hebt aan de telefon wel niet alles verteld wat je hier schrijft hahaha. maar hier is het ook gezellig ben nu in reuver bij jeffrey daar ga ik weer een flinke gezellig avond van maken tot pver een paar weekjes
Hans Kessels -
09 Mei 2006 - 19:23
Annie De Tollenaer:
wat hoor ik allemaal
blijf je er soms wonen
wel kei goed dat je het er zo naar je zin hebt gr.ook van je mam en pap -
10 Mei 2006 - 11:13
Liek En Vero From Lanzarote!!:
Hey ri fijn om te horen dat je het naar je zin hebt en dat je zoveel meemaakt. Echt stoer! Hier is het ook echt leuk en de mensen zijn hier zo fijn in de omgang... kortom het gaat helemaal goed komen hier. We wensen je nog veel fun en alvast succes met je stage!
xxx veel liefs
liek en vero -
10 Mei 2006 - 15:16
Mam En Pap:
Hallo Rianne,ik wil je toch even sterkte wensen met het afscheid van Ron en Trudy, wanneer zie je ze weer is niet te zeggen.Je zei dat je een geweldige tijd hebt gehad en veel nieuwe vrienden erbij hebt.Doe Stacey de groeten en een leuke vlucht naar Sydney.Ik hoor het wel en rust maar wat uit,ik zie je woensdag Dikke kus xx -
10 Mei 2006 - 16:32
Tom Hendriks:
Heey Rianne!
Dat klinkt echt vet! Ik ben echt wel jaloers. Zo te horen heb je het prima naar je zin, en is er genoeg te beleven. Doe de groeten aan Ron (zeg maar dat hij niet te vervangen is ;) ), en hoop je snel nog eens te zien. Groeten Tom -
10 Mei 2006 - 16:38
Armand:
Hallo Rianne,
Ik wist pas sinds kort dat je een weblog hebt. Leuk om ook jouw belevenissen te lezen. Ik denk dat het bij iedereen die het leest gaat kriebelen... Doe Ron & Trudy de hartelijke groeten van mij & van Mariska!!! Het skypen heb ik nog niet echt kunnen proberen, maar binnenkort zal ik ze proberen te bereiken.. Heel veel fun daarzo! Je neef -
11 Mei 2006 - 19:01
Ellen:
Ha rianneke!
Ook dit klinkt allemaal weer goed! Maar gelukkig kunnen wij nu ook zeggen dat we van het weer kunnen genieten. Het is echt heerlijk terrasjes weer, dus als je weer terug bent weet je alvast wat je te doen staat; met mij naar het terras gaan én met je foto's natuurlijk, want ik ben ontzettend benieuwd!Tot over een weekje maar weer!! Geniet nog van je laatste daagjes, liefs xxx ellen