Voel me herboren!
Blijf op de hoogte en volg Rianne
01 Mei 2006 | Nieuw Zeeland, Wellington
He Luitjes!
Hoe is het met jullie??Ik heb een ontzettend leuke tijd gehad op het kamp!!We hebben zoveel meegemaakt, geweldig!!
Ik ben alweer ontzettend moe,haha!!
De eerste 3 dagen waren we alleen op cursus met de teamleaders. Hierin moesten we verschillende dingen doen die ik normaal nooit zou doen, zoals jezelf zingend voorstellen aan de andere teamleaders!En nog veeel meer van die dingen, je leert gewoon zo veel over jezelf en anderen!Vandaar dat ik de eerste dag echt dacht, ik ga naar huis!!haha, gelukkig ben ik gebleven en heb ik de opdrachten gedaan!En het voelde geweldig. Doordat we allemaal in hetzelde schuitje zitten en elkaar dingen verteld di je normaal nooit zo snel zou vertellen krijg je echt een goede band met iedereen!Heeel uniek!
Die zondag kwamen de 74 tieners, erg leuk en moeilijk!De meeste tieners hebben we een behoorlijke achtergrond, dus dat was best moeilijk. En daarbij kwam ook nog eens dat er tieners waren die gedwongen zijn door hun ouders, je kunt je voorstellen dat we behoorlijk veel geduld moesten hebben!!
Maar als je na een week het eindresultaat ziet en dat de meeste tieners echt totaal veranderd zijn, dat geeft je zo'n goed gevoel!!
Het is heel moeilijk uit te leggen wat ik allemaal heb gedaan, dus dat vertel ik wel als ik thuis ben!
In ieder geval, ik heb een geweldige ervaring gehad en ik heb heel veel nieuwe lieve vrienden leren kennen!
Ik ben op dit moment bij Anna in Wellington, erg gezellig!!Ze woont in een flat met 4 andere studenten, leuk om te zien!Het begint jammer genoeg wel frisjes te worden, maar dat mag de pret niet drukken!Ik blijf hier tot donderdag, dus we gaan snel wat mooie bezienswaardigheden bekijken!ik moet ook een beetje de toerist uithangen he,haha!
En woensdagavond gaat ze mij het nachtleven van Wellington laten zien, ben benieuwd!!Heb er zin in!!
Nou, ik hoop dat alles goed gaat thuis en dat jullie een geweldige koninginnedag hebben gehad, jaja ik heb eraan gedacht!!!
Tot snel, dikke kus van Rianne
Ik ben alweer ontzettend moe,haha!!
Tot snel, dikke kus van Rianne
01 Mei 2006 - 08:19
Lieke:
Heeeeej Rian,
Pffff jij hebt het echt goed voor elkaar!!!!
whaaaaw wat n leven.
Ik ben blij dat je het zo goed naar je zinnetje hebt.
Nou ik zal je ff updaten over mijn avonturen. Die zijn niet zo schokkend hoor.
Vero en ik vertrekken donderdag morgen naar Lanzarote. Jeetje da's wel errug snel he....maar ik heb er wel heel veel zin in. M'n koffer staat klaar en ik ben er helemaal klaar voor.
We moeten maandag dan beginnen met werken.
Ik ben echt aan de zomer toe want het weer hier is echt BAGGER!!!Ik zit hier dus achter de compu met n dik vest aan en ik heb het nog koud...hier word je niet vrolijk van.
Maar goed, check onze weblog maar eens --> dan blijf je ook up to date wat vero en mij betreft!!!
Ri, ik wens je nog heel veel plezier daar en geniet ervan en gedraag je n beetje :p.
Je hoort nog wel n keer van me!!!
Dikke kus,
Lieke -
02 Mei 2006 - 18:24
Ellen:
Hey meissie,
Het doet me goed om te
horen dat het je allemaal zo goed gaat. Natuurlijk zal het af en toe een beetje eng zijn, maar daar moet je inderdaad gewoon ff doorheen!En hou dan in je achterhoofd dat alles wat je daar beleeft een unieke ervaring is. Hier is het leven ook maar saai;)kan je daarom ook maar weinig vertellen over mijn belevenissen hier! Ik moet nog 2 weken naar school en dan beginnen de tentamens al, drie weken lang..Daar heb ik echt geen zin in!Maar ja, dan heb ik in juni wel al vakantie dus daar kijk ik dan maar uit!
Ik wil jouw nog heel veel plezier wensen, geniet ervan!!
Liefs xxx ellen -
03 Mei 2006 - 20:10
Kelly:
He lieve rian!
Ik hoef denk ik niet te vragen als alles goed gaat :P. Je hebt de afgelopen weken heel wat grenzen moeten verleggen zo te lezen. Echt knap van je!Ik heb een super leuke koninginnendag gehad. We hebben heel veel centjes verdiend. Maar daar hebben we ook van half 4 tot half 4 op de markt voor moeten zitten. Het was zeker de koudste koninginnendag ooit. Ik was helemaal onderkoeld,haha.
Het is hier eindelijk lekker weer. Vandaag 27 graden. Veel te warm voor Nederland!Ik ga morgen gezellig met Diyou naar Utrecht. Gezellig terrasje zitten en misschien wel bruin worden. Gisteren ben ik naar ikea geweest. Wat spulletjes voor mijn kamer gekocht en een bed...eindelijk!
Heb jij al veel dingen in Nieuw Zeeland gekocht?
Hou je ons op de hoogte hoe je het nachtleven van Wellington hebt beleefd. Niet te veel flirten met de jongens he,haha.
Heel veel plezier nog!
Ik hoop dat er snel weer fotos op komen te staan.
Kusjes Kelly en de rest!