Ik zit in Salou !?! - Reisverslag uit Salou, Spanje van Rianne Kessels - WaarBenJij.nu Ik zit in Salou !?! - Reisverslag uit Salou, Spanje van Rianne Kessels - WaarBenJij.nu

Ik zit in Salou !?!

Door: Rianne

Blijf op de hoogte en volg Rianne

23 Juni 2006 | Spanje, Salou

Haai iedereen!!

Ik zit dus in Salou, wat ik totaal niet verwacht had!!We zijn woensdag in uniform naar de training moeten gaan en toen eindelijk ´s middags kreeg ik mijn bestemming te horen!! Ik was eerst een beetje teleurgesteld dat ik niet op een mooi eiland ging werken! Maar nu dat ik hier ben heb ik het wel goed naar mijn zin en is het toch mooier dan verwacht!!
Woensdag hebben we nog een leuke feestavond gehad en donderdag ben ik dus meteen doorgevlogen naar mijn bestemming!!
En je raad het nooit, maar ben vandaag al meteen moeten gaan werken!! Best zwaar, want ik heb de komende 11 dagen weer geen vrij omdat ze mij aan het inwerken zijn!!
Maar gelukkig werk ik in een leuk team en mijn appartementje is klein maar zeer gezellig!! Ik zal zo snel mogelijk foto´s proberen erop te zetten!!

Voor diegene die willen bellen, mijn spaanse nummer is 0034 600 98 93 62 en voor degene die mij veeeeel cadeautjes willen opsturen, haha!! Het adres van het kantoor is: Thomas Cook Service AG, c/o iberoservice, Calle Major 24, 43840 Salou, Espana!

Helaas moet ik alweer gaan! Ik hou jullie op de hoogte! Ik ga morgen naar Barcelona, yeah!!

Heel veel groetjes aan iedereen en ik mis jullie al een beetje hoor, haha!!!

- Rianne -

• 23 Juni 2006 - 20:05

Lucienne:

Heeeeeej rianne.. wat leuk dat je ook in Salou zit! Bel me maar als je vrij bent dan spreken we snel iets af mijn nummer is:630520803 leuk man! En Caroline is toch dat Belgisch meisje.. ze is een super leuke meid! Ik zie je snel en ik hoop dat je net zoveel plezier hier zult hebben als dat ik hier heb!! Ik zit hier nog tot 1 nov. en jij?
    Dikke kus Lucienne en tot snel?!

• 24 Juni 2006 - 10:19

Tom:

Hey rianne, jaaa!! salou dat is toch leuk! lekker weer, veel jeugd. Wel hard werken als ik dat zo hoor. Die foto's wil ik zeker zien! Cadeautjes wat denk jij wel niet;) haha wie weet! Heel veel succes met het inwerken, en we horen snel weer van je.

Tom

• 24 Juni 2006 - 12:03

Anouk:

heeey rianne!!
    is toch kei leuk dat je in salou zit.. samen met luus..!! ik hoop dat je het net zo naar je zin krijgt als haar..!! nou ik ploeter nog ff door bij de vvv. x anouk

• 24 Juni 2006 - 18:05

Kelly:

Heej meid,

Salou is tog leuk! Wel druk en heel veel jongeren...maar die kun jij wel aan.
    Pas ik nog in jullie appartementje,haha???
    Ik ben ziek geweest. Het was hier een paar dagen rot weer...dus die spaanse zon kan ik wel gebruiken.
    Wij missen jou ook hoor! Maar miss dat we je op komen zoeken, ik wil barcelona ook graag eens zien.
    Heel veel plezier daar! Laat je niet gek maken. Geniet van het mooie spanje.

Kusjes je nichtje

• 24 Juni 2006 - 18:37

Mariska:

HEy Rianne
    ZIt in je in salou.
    Leuk want zit je teminste ook bij iemand die je kent he. We kunenn een keer misschien in Barcelona afspreken. IK ben altijd op een maandag vrij!
    en welke dag jij!
    dan kunnen we gezellig bij kletsen en alles. want Barcelona is in het midden van ons anderhalfuur van jou en 1 uur en 15 min van mij .)
    dus ik hoor het wel veel liefs X Mariska

• 25 Juni 2006 - 10:32

Ellen:

Ha lieve meid!!

Salou is inderdaad een hele verrassing zeg. Maar ik weet zeker dat je het daar goed naar je zin gaat krijgen! En volgens mij lukt dat al aardig!!
    Wanneer kan ik je het beste bellen, s'morgens, s'avonds..?
    Heel veel succes met inwerken. Hou je taai meisje!! Ik denk aan je,

Liefs xxx Ellen

• 25 Juni 2006 - 17:25

Liek En Vero:

Hey Ri.. wat een verassing..Salou?? hadden we niet verwacht, leuk dat je nu bij Luus en Maris in de buurt zit.. kunnen jullie gezellie afspreken :)
    Lijkt ons wel zwaar daar met die baldadigen jongeren.. maarja hier komen ook alleen maar van die oudjes en gezinnen en dat is ook niet alles :D Er is hier namelijk een groot gebrek aan lekkere spaanse chickies... boehoe!!! Maar er is zon zee en strand, dus dat moet wel goed komen! Veel Suc6 daar schatz!

Heel veel kusjes en liefs,
    Liek&Vero

• 08 September 2006 - 03:55

Fiona:

Hoi Hoi Rianne! Wat lol heb je hey, zo dicht bij het strand in lekker zonnige Spanje!
    Liefs, Fiona