En Mijn Bestemming Wordt.......!?! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Rianne Kessels - WaarBenJij.nu En Mijn Bestemming Wordt.......!?! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Rianne Kessels - WaarBenJij.nu

En Mijn Bestemming Wordt.......!?!

Door: Rianne

Blijf op de hoogte en volg Rianne

20 Juni 2006 | Spanje, Madrid

Haai Lieve Mensen!!

Zo, mijn eerste dip heb ik al verwerkt!!Het is echt ontzettend intensief! In het begin is het leuk allemaal en zo, maar op een gegeven moment moet je ´s avonds ook nog allerlei voorbereidingen maken!! En dat is echt balen, want je zit al in de les van 9.00 - 19.00!! En dan kun je ´s avonds ook nog eens lekker je presentaties gaan schrijven! Dus je kunt je voorstellen dat de vermoeidheid flink toeslaat en dat je het even helemaal hebt gehad!! Maar ja, na een goed gesprek van thuis ben ik weer half opgeladen,haha!!WORDT JE HARD VAN!!Vanavond maar eens op tijd naar bed!

Ik zal nog even in het kort vertellen wat ik zoal heb gedaan buiten de lessen om!! We kregen de zaterdagmorgen vrij, dus dat betekende party-time ´s avonds!! Het was een zeer geslaagde avond, erg gezellig al die barretjes op de boulevard bij het strand!! En zaterdag hadden we eindelijk een dagje uit!! We zijn naar de hoofdstad gegaan van Mallorca; PALMA! Palma is echt mooi met een fantastische kathedraal en voor de dames, ze hebben echt een mooie Zara waar je uitgebreid kunt shoppen en nog veeeeel meer van die leuke winkeltjes!! Tijdens de bustocht hebben we ons transfer-gesprek geoefend in de bus met de microfoon, erg grappig!!

En na deze leuke dag kwamen de zware dagen, maar...morgen is de laatste lesdag alweer!! yeah, aan de ene kant wel jammer om iedereen weer gedag te zeggen maar ja!! Vandaag was wel weer een leuke dag!! We hebben allerlei rollenspellen gehad hoe je met klachten omgaat!! Je wilt niet weten wat voor klachten je zoal krijgt straks en je moet gewoon serieus blijven!! Er is gewoon echt een keer een belgische vrouw op de luchthaven gekomen die haar televisie had meegenomen! En weet je waarom...? Omdat ze het niet nog een keer wilde risceren dat ze geen belgische televisie kon ontvangen,haha!!!

Ik krijg definitief morgen mijn bestemming te weten en wanneer ik vlieg! Het is oftewel donderdag of vrijdag en ik weet dus ook nog niet of ik naar huis kom!!Dus iedereen is een beetje gespannen op wat er komen gaat morgen!! Ze hebben in ieder geval wel nog een leuke avond voor ons georganiseerd, dus ik ga nog een leuke dag tegemoet!! Oh ja, we moeten morgen in uniform naar de trainingsruimte komen, dus ik zal een foto maken van mijn sexy uniform!!!
Ik hou jullie op de hoogte waar ik terecht kom en ik hoop dat alles goed gaat bij jullie!!

Groetjes en een dikke kus van Rianne

• 21 Juni 2006 - 06:38

Kelly:

Heeey rian,

Ze houden het wel erg spannend! Is er een kans dat je samen met je kamergenootje naar de bestemming gaat? Of krijg je daar(?) weer een ander kamergenootje? Hopen dat het hotel net zo luxe is,haha. Heb je nog wat gekocht in Palma?..bij die leuke zara toevallig

Laat die foto maar komen,hihi!
    Succes nog en een super leuke avond.

Liefs x je nichtje

• 21 Juni 2006 - 11:21

Esther...:

Whahhahahhaha nou met die televisie.. wat is daar mis mee??? :P ze brengt me op ideeen hahaha :P nee dat zijn idd lachwekkende dingen!! maar ja dat maakt het werken ook wel leuk toch!? nou ri ben benieuwd waar je terecht komt!! succes!! Liefs Esther!

• 21 Juni 2006 - 15:58

Ellen:

Ha rianneke!!

Ow nu wordt het wel heel spannend!!
    Ben echt benieuwd! Die klachten zijn wel heel erg grappig zeg. Dat zal nog wat worden dan, maak je nog eens wat mee;) En denk eraan niet te veel kleren kopen, want anders krijg je je koffer strax helemaal niet meer dicht!Heel veel succes nog! Ik wacht in spanning op je foto, liefs xxx ellen

• 21 Juni 2006 - 18:16

Ronny:

Nou zus, echt spannend allemaal. Je hebt in ieder geval genoeg geleerd in deze kant van de wereld. Ik zou zegggen geniet er maar van! Ik wou dat we hier wat meer zon krijgen! Maar dat zal wel effe duren. Het gaat je goed.
    cheers Ron

• 22 Juni 2006 - 07:36

Lenie:

he rianne ben erg beniewd waar je naar toe gaat kijk iedere dag op je site dus ik hoor het wel gr leen

• 22 Juni 2006 - 10:13

Saske:

Rian!! Zulke mensen met zulke klachten(tv mee nemen)..Houden de stage in ieder geval wel leuk..Ik hoop dat je ergens komt te werken..Waar je voorkeur ook naar uit gaat..In ieder geval heel veel succes met alles!! x Sas

• 22 Juni 2006 - 11:19

Anouk:

hey rianne!! echt spannend..!! ben beniewd.. nou geniet nog lekker ff met deze collega's...!!dat verhaal van die tv haha...!
    nou hou ons op de hoogte!!
    liefs anouk