Nederweert, here I come!!
Door: Rianne
Blijf op de hoogte en volg Rianne
19 Oktober 2006 | Spanje, Salou
So mensjes, het zit er alweer bijna op!! Af en toe leek het heel snel te gaan en soms....kon het zoo langzaam voorbij gaan!!
Heb het echt nog leuk hier, 2 weekjes geleden is mijn collega Verena vertrokken!! En heb ik dus haar hotelpakket overgenomen, wel fijn aangezien ik geen kip meer te doen had!! Dus nu rijdt ik in mijn lichtblauwe auto rond naar verschillende hotels om de duitse gasten op te vangen!! jaja, ik heb mijn fietsje omgeruild voor een autootje!! Wel weer leuk zo´n nieuwe ervaring en om eens te kijken hoe het met de duitse bus-aankomsten werkt!!
Inmiddels is mijn lieve vriend/collega Erik vertrokken!! Jammer, maar we hebben nog leuke avonden meegemaakt samen!! Zo waren we woensdag nog uit eten geweest met Ella ( hele leuke vrouw die werkt voor Rex appartementen). Natuurlijk werd er weer iets te veel wijn ingeschonken,hhaha!! Vervolgens waren we donderdag met het engels team Japans gaan eten!! Ech super leuk en lekker! Geinig om eens een keer met de engelsen op stap te gaan, die waren dronken!! We zijn zelfs nog naar een karaoke bar geweest, echt te hilarisch.
Zaterdag avond zijn we nog met ons eigen teampje gaan fonduen in een belgisch restaurant! Ons team bestaat nu gelukkig nog alleen maar uit leuke mensen, dus het was een zeer geslaagde avond!!
En zondag op maandag nacht was Erik naar huis gevlogen!! Heb echt een super tijd met hem gehad, als hij er nie was geweest was dit seizoen een stuk moeiljker voor mij geweest!!
Maar ik red me nog prima hier!! Nu krijg ik langzamerhand vakantie!! Hoef nu bijna niet meer te werken!! De lieve baas heeft ons extra dagjes vrij gegeven, dus kan ik nog even genieten van de omgeving en het weer!! Ik hou mezelf wel bezig, want er moet natuurlijk ook nog geshopt worden voordat ik terug ga naar Nederland!!
En ik val Luus natuurlijk ook nog steeds lasig, die is nog niet van me af!! haha, dank je wel luus voor de leuke tijd!!!
Ik vlieg volgende week vrijdag de 27e terug naar huis!! Dus niet de zaterdag!!!jaja mensen, ik kom nog een dag eerder thuis!! Mijn lieve reserve moeder komt mij ophalen,! Ik vlieg dan´s middags naar Luik. Dus..dan wordt het zaterdag tijd om weer eens te stappen en al mijn lieve vrienden weer te zien!!
Tot snel, enjoy while you still can!!
Heel veel liefs van Rianne
Tot snel, enjoy while you still can!!
Heel veel liefs van Rianne
19 Oktober 2006 - 14:48
Kelly:
Haaai rian!
Dat werd tijd zeg! Ik had al zo lang niets meer van je gehoord,haha.Aangezien je niet veel hoeft te werken zal je het wel te druk hebben gehad met shoppen en leuke dingen doen!Ik ben lekker aan het genieten van mijn vakantie.Dus lekker niets doen en wat winkelen,terrasje zitten.
Dus over een weekje ben je er al!YEAH!Ik had echt niet verwacht dat die 5 maanden zo snel voorbij zouden gaan!Ben je blij om naar huis te gaan? Wij hebben je in ieder geval ontzettend gemist! De 28ste gaan we met zijn alle opstap.Je komt er niet meer onderuit he!Heel veel plezier nog! Geniet van salou en alle andere mooie spaanse stadjes en van het weer!Maak er een mooie laatste week van.We kijken uit naar je komst!
Heel veel liefs je nichtje! -
19 Oktober 2006 - 19:45
Lenie:
eindelyk is het zover dat je weer naar huis komt.
wel leuk dat je een dagje eerder komt ik hoop dat ik dan nog bij jullie ben. geniet nog van die paar dagen dat je daar bent. heel veel groetjes en tot volgende week vrijdag groetjes leny -
19 Oktober 2006 - 20:42
Luus:
Ja lieverd het zit er alweer bijna op we gaan samen nog even genieten van de mooie dagen en je valt me nooit lastig hoor meisje.. vind het hartstikke gezellig met jou!! Vandaag ook weer lekker samen op het strand gelegen en daarna lekker uit eten geweest, was gezellig toch!! Ik heb je hier echt beter leren kennen want op school ging ik eigenlijk vrij weinig met je om maar ik vind je echt een supermeid en je bent nog lang niet van me af!
Un beso, Luusje -
20 Oktober 2006 - 09:41
Mam En Pap:
Rianne gelukkig n dag eerder thuis kan Hans je weer vervelen.
Wij zitten nu heerlijk bij Ron en Trudy,lekker gegeten op 190meter hoogte in de hoogste toren van Auckland.heel mooi met de lichten en ver dat je kunt kijken.Meisje geniet er nog van doen wij ook en Tante Trees komt je heel graag halen.Wij hebben je allemaal gemist doeiiii tot over n paar weken
kus xx pap en mam -
20 Oktober 2006 - 10:43
Hans Kessels:
Heey zusje
ja nog een weekje en dan is het voor jou weer voorbij. vind het wel fijn dat je naar huis komt, kan ik je eindelijk weer vervelen. Hier op mijn stage is het ook goed gegaan nu is het namelijk super druk en de tijden vliegen ook voor mij voorbij. tot vrijdag doeiii Hans -
20 Oktober 2006 - 19:17
Ellen:
Heej Rianne!
Echt fijn om weer wat van je te horen, vroeg me al af wat er aan de hand was..Maar waarschijnlijk had je het dus gewoon druk met leuke dingen doen en gelijk heb je, hihi!
Het is waarschijnlijk overbodig om te zeggen, maar echt super dat je eerder naar huis komt! En ja inderdaad zoals Kelly al zei, onder het opstap gaan van de 28e kom je nu dus echt niet meer uit en dat moet je ook niet willen!!
Nou meisje geniet nog van je laatste weekje!
We kijken allemaal uit naar je komst,
Liefs xxx ellen
23 Oktober 2006 - 13:55
Joelle:
Wat leuk om je weblog te lezen. Fijn dat je bijna weer thuis bent maar ook geweldig dat je zo'n gave tijd hebt gehad! Geniet van de laatste dagen tot in Nederland weer een keertje! -
24 Oktober 2006 - 11:03
Lijn:
Rianne..bijna thuis! Vreemd..geniet er alsjeblieft nog goed van want je gaat het echt missen, alles..zelfs de dingen die je haatte, maar ook dat gaat weer wennen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik na 3 weken nog niet THUIS ben, zeg maar! Meisje, ik zie je thuis hoop ik snel! Hele fijne vlucht naar huis..ik zal aan je denken! Kusje Lijn!